Toggle navigation
CROSBI
Hrvatska znanstvena bibliografija
O CROSBI-ju
Pregledavanje
Pregled po
CROSBI profilu
Pregled po
ustanovi
Pregled po
projektu
Pregled po
znanstvenom području
Pregled po
vrsti rada
Pregled po temi
COVID-19
Pregled po temi
Otvorena znanost
Novosti
Pomoć
Česta pitanja
|
EN
Pretraga
Osoba
Naslov/Ključne riječi
CROSBI ID rada
DOI
Ustanova
Projekt
Pretraži
Pretražite po imenu i prezimenu autora, mentora, urednika, prevoditelja
Napredna pretraga
Pretraži
Označi/odznači sve
Obuhvati u pretragu
Izuzmi iz pretrage
Odustani
Opcije za filter projekt
Neretvanska mandarina-kemijska karakterizacija i inovativni tretmani poslije berbe
(12)
Uzroci netipične arome starenja u vinu
(10)
Nove biopolimerne mikrokapsule za kontrolirano otpuštanje tvari za zaštitu/ishranu bilja
(5)
Potencijal polifenolnih spojeva sorti vinove loze
(4)
Smjernice za kontroliranu ishranu vinove loze i proizvodnju vina
(3)
Potencijal mikroinkapsulacije u proizvodnji sireva
(2)
Biologija ugroženih i endemičnih životinjskih vrsta Hrvatske
(1)
Ekološki prihvatljivo gospodarenje organskim gnojivima u proizvodnji krme
(1)
Funkcionalna analiza i molekularna karakterizacija vinskih kvasaca
(1)
Organska onečišćenja u okolišu - raspodjela, interakcije, izloženost ljudi
(1)
Razvojna i populacijska biologija velikih morskih kralježnjaka u Jadranskom moru
(1)
Vrednovanje održivih sustava proizvodnje krme u brdsko-planinskim područjima
(1)
Contrast
Increase Font
Decrease Font
Dyslexic Font
CROSBI koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice.
Slažem se